HVORFOR GÅ TIL PSYKOLOG?

Der kan være rigtig mange grunde til at gå til psykolog. Det kan eksempelvis være:

 • Angst, herunder blandt andet
  • Social angst
  • Eksamensangst
  • Angsten for at miste
 • Depression og nedtrykthed
 • Stress
 • Problemer i dit parforhold
 • Problemer i andre nære relationer
 • Pårørende til fysisk syge
 • Pårørende til sindslidende
 • Tab af familiemedlemmer eller venner
 • Ensomhed
 • Problemer med at sige nej til ting, du ikke har lyst til
 • Lavt selvværd
 • Vanskeligheder med tillid til andre
 • Afhængighed af alkohol, spil mv. i lettere grad.
 • Selvmordstanker
 • Selvskade
 • Eksistentielle tanker. Hvem er jeg? Hvorfor er jeg her? Hvad er meningen med det hele? Hvad vil jeg have ud af mit liv?
 • Dødsangst eller opslidende tanker om hvorfor vi skal dø, og hvad der vil ske efter døden.
 • Traumatiske oplevelser, herunder
  • seksuelt misbrug, fysisk eller psykisk vold.

Du kan også have helt andre årsager til at at opsøge en psykolog. Kontakt mig uforpligtende, og vi kan i fællesskab afgøre om jeg kan hjælpe dig. Husk at det er dig, og dit liv, det handler om. Måske går du rundt og føler, at du grundlæggende har et godt liv, men er nysgerrig på at lære dig selv bedre at kende, og få nye perspektiver på, hvem du er og hvordan du kan forstå dig selv. Også her kan jeg tilbyde min hjælp.